Tuo pilvi ja mobiili mukaan toimintaasi

Pelsun vastustamaton kumppanuusohjelma mullistaa koko turvallisuusalan.

Ryhdy jälleenmyyjäksi

Olet sitten tehnyt pelastussuunnitelmia asunto-osakeyhtiöille, liikekiinteistöille, yrityksille tai teollisuuteen, Pelsu luo arvoa molemmissa päissä liiketoimintaasi: säästät aikaa tehdessäsi pelastussuunnitelmaa ja voit luoda kokonaan lisämyyntiä vuosimaksujen kautta.

Koko verkkopalvelu tulee brändisi näköisenä sekä värisenä ja kaikki viittaukset Pelsuun piilotetaan. Palvelu tuo kirjaimellisesti liiketoimintasi nykyaikaan.

Liity tähän
Olemme käyttäneet Pelsua useamman vuoden nyt enkä voisi kuvitellakaan palaavani vanhaan paperiseen toimintatapaan. Pelsun suurin arvo on ehdottomasti sen tuomassa hallinnoinnin ja päivittämisen helppoudessa ja nopeudessa.
Jukka Päivärinne
Turvallisuusasiantuntija, ISS Palvelut Oy

Viranomaisyhteistyö

Pelsu ei ole vain työkalu, joka helpottaa pelastussuunnitelmien toteutuksessa ja jalkautuksessa. Se on kokonaan uusi ekosysteemi, joka mahdollistaa automaattisen tiedonkulun suoraan myös viranomaisille.

Pääsy kymmeniin tuhansiin ajantasaisiin pelastussuunnitelmiin säästää viranomaisten aikaa ja turhautumista tarkastuksissa.

Liity tähän
Pelastus­laitoksille jaettujen tunnusten avulla valvonnassa voidaan hyödyntää etukäteis­tutustumista kohteeseen. Sähköisen palvelun ansiosta suunnitelman eri kohderyhmille saadaan helposti eri käyttöoikeuksia ja osuuksia aineistosta.
Arto Kärki
Palotarkastusinsinööri, Pirkanmaan pelastuslaitos

Integraatioyhteistyö

Pelsulle on olemassa olevat integraatiot useimpiin huoltokirjoihin ja kiinteistöhallintajärjestelmiin. Tarjoamme kolmentyyppisiä integraatioita asiakkaiden tarpeisiin:

  1. Login-link integraatiot, jotta asiakas pääsee samoilla tunnuksilla suoraan Pelsuun.
  2. Datan synkronointi integraatiot, jotta muuttuvia tietoja ei tarvitse päivittää kuin yhteen paikkaan.
  3. Istuttamisintegraatiot, jotta Pelsu voidaan asettaa suoraan esimerkiksi intraan tai asiakasportaaliin ilman erillistunnuksia.
Liity tähän
Pelsu Pelastussuunnitelma on ollut optimaalinen kumppani meille paperimaailman nykyaikaistamisessa. Sen lisäksi, että palvelu on jalkautunut vaivattomasti, niin integraatiot olemassa oleviin järjestelmiimme ovat toimineet erinomaisesti.
Aulikki Erälinna
Aluepäälikkö, SATO Oyj